WeekendLover

Over WeekendLover

Ik zoek een vaste weekend lover! Een geile man die op vrijdag avond, lekker naar mij toe komt, of mij bij hem thuis uitnodigt om gezellig te genieten van het weekend. Samen een filmpje kijken, lekker in bad of onder de douche, en daarna lekker samen het bed in en niet om direct in slaap te vallen natuurlijk.. Ik wil echt enkel de weekenden omdat ik doordeweeks te druk ben met mijn baan, social life en mijn hobby, fitness. Ik hoop daarom ook eigenlijk dat jij je lichaam, net als mij, ook in een goede conditie houdt, maar belangrijker vind ik het dat jij lief, en goed bent voor me en dat jij wel raad weet met mij in de slaapkamer en onder de douche/in bad..

Spreekt mijn profieltje en mijn wens om een weekendlover te vinden, jouw wel aan? Dan weet je vast wel wat je nu moet doen he?



Leeftijd: 34     Haar kleur: Bruin     Haar type: Lang     Provincie: NL: Noord-Holland



 

Direct een berichtje sturen naar WeekendLover?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact