Gary

Over Gary

Hey, wie ben ik, een man niet gekker dan andere.... maar ook niet normaler! Tikkeltje eigenwijs, gaat een discussie niet uit de weg en geef ook wel toe! Mits je me weet te overtuigen is dat. De meeste vinden me leuk met een aanstekelijke lach...en sommige vinden dat ik af en toe een pokerface kan opzetten. Hey maar wie is er perfect!? En zie je bij jezelf helemaal geen gebreken, dan heb je vast niet goed gekeken!
Ik ben iemand die gezelschap zoekt maar ook af en toe op zichzelf wil zijn, mijn hobby's zijn mijn boot, motorrijden en fotografie en onderneem af en toe een ver reisje. Wat ik zoek is een vrouw die het leuk vindt om te niksen op de bank, concertje bezoeken, kinderen heeft, leuk vind om motor te rijden.
Ik werk fulltime, maar tzja, ik zit ook wel eens mijn tijd uit op mijn werk hoor...Ik heb een dochter, en heb dus genoeg kinderen. Hoef er niet nog meer.
Mijn levens motto is: 'Iedere dag is er eentje, go with the flow!'



Leeftijd: 52     Haar kleur: Zwart     Haar type: Kort     Provincie: NL: Friesland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Gary?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact