Florian

Over Florian

Hallo mevrouw,

Mijn naam is Florian en het lijkt me leuk u/jou te ontmoeten. Ik ga vanaf nu maar verder in je, want dat spreekt toch fijner. Ik werk als advocaat bij een groot bureau. Ik heb vroeger het vwo gedaan en ben daarna gaan doorstuderen. Ik heb helaas nog geen kinderen maar zoek een wat jongere vrouw die daar nog wel ambitie voor heeft.

Mijn hobby is modelbouw. Daarmee kan ik mijn zinnen verzetten na een harde dag werken. Ik werk dus wel vanwege mijn baan vele uren en heb doordeweeks niet al te veel vrije tijd. Dat heeft tot nu toe ook geleid tot kortstondige relaties en ik zoek een vrouw met wie ik voor lange tijd, het liefste voor altijd, kan samenzijn.

Ik ben echt niet moeilijk, juist niet, ik krijg in mijn werk al genoeg te maken met mensen die moeilijk doen. Ik heb nog nooit echt ver gereisd, zou dat wel graag willen. Maar het is geen must hoor.
Verder vind ik het moeilijk nog wat over mezelf te vertellen. Ik hoor graag van je als jij vragen hebt, dan beantwoord ik die graag!

Met lieve groet,
Florian.Leeftijd: 41     Haar kleur: Zwart     Haar type: Kort     Provincie: NL: Zuid-Holland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Florian?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact